KARAKTERISTIK KWETIAU DARI TEPUNG BERAS MERAH (Oryza sativa): Characteristics of Kwetiau Made of Red Rice (Oryza sativa) Flour
Pro Food 6 (1), 568-580, 2020
K Yuliati, MI Syafutri, C Madona
Citation : 7
Year : 2020 |
The Traditional Local Product Gulo Puan in Chocolate Bar Making
Notes 105, 1.63, 2020
K Yuliati, B Hamzah
Citation : 1
Year : 2020 |
Effect of Temperature and Heating Time on Chemical and Proximate Characteristics of Laksan Sauce as a Palembang Traditional Food
Pakistan Journal of Nutrition 17 (2), 64-70, 2018
Y Hartati, G Priyanto, K Yuliati, R Pambayun
Citation : 4
Year : 2018 |
PENGGUNAAN BAHAN ANTI BROWNING PADA PEMBUATAN TEPUNG IKAN DAN APLIKASINYA PADA PEMBUATAN TEPUNG PEMPEK
Sriwijaya University, 2018
R OKTARIZA, S Sugito, K Yuliati
Citation : 0
Year : 2018 |
PERUBAHAN AKTIVITAS ANTIOKSIDAN KOPI ARABIKA (Coffea arabica) DARI KABUPATEN MUARA ENIM, KABUPATEN OKU SELATAN, DAN KOTA PAGARALAM AKIBAT PENYANGRAIAN= CHANGE IN ANTIOXIDANTÂ …
Sriwijaya University
N ATHIRAFITRI, K Yuliati, F Pratama
Citation : 0
Year : 2018 |
PENGARUH KONSENTRASI SARI JERUK NIPIS DAN KARAGENAN TERHADAP KARAKTERISTIK SENSORIS, FISIK DAN KIMIA MINUMAN SARI BENGKUANG (Pachyrhizus erosus)
Sriwijaya University, 2018
ULIA RISA, K Yuliati, H Hermanto
Citation : 0
Year : 2018 |
PERUBAHAN AKTIVITAS ANTIOKSIDAN KOPI ARABIKA (Coffea arabica) DARI KABUPATEN MUARA ENIM, KABUPATEN OKU SELATAN, DAN KOTA PAGARALAM AKIBAT PENYANGRAIAN= CHANGE IN ANTIOXIDANTÂ …
Sriwijaya University, 2018
N ATHIRAFITRI, K Yuliati, F Pratama
Citation : 0
Year : 2018 |
The effect of temperature and reheating times on emulsion stability of kuah laksan as traditional food from palembang Indonesia
Int J Sci Technol Eng 3, 127-129, 2017
Y Hartati, R Pambayun, G Priyanto, K Yuliati
Citation : 1
Year : 2017 |
KARAKTERISTIK KOPI HIJAU ROBUSTA PADA BERBAGAI TINGKAT KEMATANGAN BIJI KOPI
Sriwijaya University, 2017
NR TRYASTUTI, K Yuliati, F Pratama
Citation : 0
Year : 2017 |
PERUBAHAN KADAR AIR DAN KADAR ASAM LEMAK BEBAS INTI SAWIT SELAMA PENYIMPANAN
Sriwijaya University, 2017
PHJ AYANTI, K Yuliati, B Hamzah
Citation : 0
Year : 2017 |