GS Documents

Source by Sinta Kemenristek

Total : 1229

The objective of this research was to determine the chemical and organoleptic characteristics of Cucumis melo L. jelly candies with the addition of sorbitol and Curcu...
Jurnal Gizi dan Pangan 5 (2), 78
MI Syafutri, E Lidiasari, H Indawan
Citation : 0
Year : 2010
PENGEMBANGAN SISTEM PENANGANAN PASCAPANEN BUAH-BUAHAN DI PASAR TRADISIONAL KOTA PALEMBANG MENGGUNAKAN METODE PROSES H...

A Preski, A Rejo, K Yuliati
Citation : 0
Year : 0
Quality Profile Of Smoked African Sharptooth Catfish (Clarias Gariepinus) Treated With Uncaria Gambier (Uncaria Gambir Roxb)
Jurnal Dinamika Penelitian Industri 28 (2), 101-111, 2017
SR Sari, S Agustini, A Wijaya, R Pambayun
Citation : 0
Year : 2017
PEMANFAATAN MINYAK BIJI KETAPANG, MINYAK MINAREK DAN MINYAK KERNEL KELAPA SAWIT SEBAGAI BAHAN PELUNAK DALAM PEMBUATAN KOMPO...
Jurnal Dinamika Penelitian Industri 26 (2), 117-124
B Sugiyono, B Hamzah, A Wijaya
Citation : 0
Year : 2015
Sifat Antagonistik Lactobacillus sp B441 dan II442 Asal Tempoyak terhadap Staphylococcus aureus (Antagonism of Lactobacillus sp B441 and II442 from Tempoyak...
Agritech 34 (04), 430-438
TW Widowati, B Hamzah, A Wijaya, R Pambayun
Citation : 0
Year : 2015
Umur simpan dan karakteristik buah sawo (Achras Zapota) yang diberi gas ethanol

A Yanuriati, L Widodo
Citation : 0
Year : 1999
Peranan Etanol dalam Pematangan Buah Mangga
Agria 4 (1), 43-46
H Rms, A Yanuriati
Citation : 0
Year : 0
Enterococci as potential probiotic bacteria: technological, functional and safety aspects
5th Karlsruhe Nutrition Congress, AMS Karlsruhe (Germany), 22-24 Oct 2000
A Wijaya, C Loeffler, WH Holzapfel, C Franz
Citation : 0
Year : 0
Processing and properties of ready-to-cook tekwan
University of Missouri--Columbia, 2013
A Hayati
Citation : 0
Year : 2013
Proses Pembuatan Ragi Tapai Berkualitas dengan Bumbu Tunggal
Paten dan Invensi (Granted), 2013
R Pambayun
Citation : 0
Year : 2013