The objective of this research was to determine the chemical and organoleptic characteristics of Cucumis melo L. jelly candies with the addition of sorbitol and Curcu...
Jurnal Gizi dan Pangan 5 (2), 78
MI Syafutri, E Lidiasari, H Indawan
Citation : 0
Year : 2010 |
PENGEMBANGAN SISTEM PENANGANAN PASCAPANEN BUAH-BUAHAN DI PASAR TRADISIONAL KOTA PALEMBANG MENGGUNAKAN METODE PROSES H...
A Preski, A Rejo, K Yuliati
Citation : 0
Year : 0 |
Quality Profile Of Smoked African Sharptooth Catfish (Clarias Gariepinus) Treated With Uncaria Gambier (Uncaria Gambir Roxb)
Jurnal Dinamika Penelitian Industri 28 (2), 101-111, 2017
SR Sari, S Agustini, A Wijaya, R Pambayun
Citation : 0
Year : 2017 |
PEMANFAATAN MINYAK BIJI KETAPANG, MINYAK MINAREK DAN MINYAK KERNEL KELAPA SAWIT SEBAGAI BAHAN PELUNAK DALAM PEMBUATAN KOMPO...
Jurnal Dinamika Penelitian Industri 26 (2), 117-124
B Sugiyono, B Hamzah, A Wijaya
Citation : 0
Year : 2015 |
Sifat Antagonistik Lactobacillus sp B441 dan II442 Asal Tempoyak terhadap Staphylococcus aureus (Antagonism of Lactobacillus sp B441 and II442 from Tempoyak...
Agritech 34 (04), 430-438
TW Widowati, B Hamzah, A Wijaya, R Pambayun
Citation : 0
Year : 2015 |
Umur simpan dan karakteristik buah sawo (Achras Zapota) yang diberi gas ethanol
A Yanuriati, L Widodo
Citation : 0
Year : 1999 |
Peranan Etanol dalam Pematangan Buah Mangga
Agria 4 (1), 43-46
H Rms, A Yanuriati
Citation : 0
Year : 0 |
Enterococci as potential probiotic bacteria: technological, functional and safety aspects
5th Karlsruhe Nutrition Congress, AMS Karlsruhe (Germany), 22-24 Oct 2000
A Wijaya, C Loeffler, WH Holzapfel, C Franz
Citation : 0
Year : 0 |
Processing and properties of ready-to-cook tekwan
University of Missouri--Columbia, 2013
A Hayati
Citation : 0
Year : 2013 |
Proses Pembuatan Ragi Tapai Berkualitas dengan Bumbu Tunggal
Paten dan Invensi (Granted), 2013
R Pambayun
Citation : 0
Year : 2013 |