GS Documents

Source by Sinta Kemenristek

Total : 1229

The Processing of Steamed Cassava Brownies as an Enhancement of the Knowledge and Skills of the People of Suka Menang Village
Bubungan Tinggi: Jurnal Pengabdian Masyarakat 6 (2), 459-465, 2024
A Setiawan, J Jaduri, N Sherendita, BM Pardede, LM Nainggolan, ...
Citation : 0
Year : 2024
Exploration of Physical and Chemical Properties of Local Durians (Durio zibethinus Murr.) in Lahat District, South Sumatera
BIO Web of Conferences 98, 01005, 2024
N Herawati, F Pratama, T Tamrin, TW Widowati, U Rosidah
Citation : 0
Year : 2024
TASTE SENSITIVITY CHANGES AMONG CONSUMERS OF PEMPEK-CUKO IN PALEMBANG CITY, SOUTH SUMATRA, INDONESIA
RJOAS: Russian Journal of Agricultural and Socio-Economic Sciences 4 (148 …, 2024
Budianto, F Pratama, MI Syafutri
Citation : 0
Year : 2024
Analisis Kesejahteraan Petani Plasma Kelapa Sawit di Kecamatan Abab Kabupaten Penukal Abab Lematang Ilir
Journal of Integrated Agribusiness 6 (1), 10-19, 2024
FY Sari, Lifianthi, MI Syafutri
Citation : 0
Year : 2024
Drying Performance for Paddy Using Tray Dryer with Solar, Biomass, and Combination Energy
AGRITECH-JURNAL TEKNOLOGI PERTANIAN 37 (2), 229-235, 2017
T Panggabean, AN Triana, A Hayati
Citation : 0
Year : 2017
UJI SENSORIS NATA DE TIMUN SURI DENGAN PENAMBAHAN SARI BUAH NENAS DAN AIR KELAPA
AGRIA 6 (1), 33-36, 2009
P Parwiyanti, E Lidiasari, A Hayati
Citation : 0
Year : 2009
Komposisi Kimia Timun Suri (Cucumis melo L)
AGRIA 5 (2), 34-36, 2009
A Hayati, E Lidiasari, P Parwiyanti
Citation : 0
Year : 2009
KARAKTERISTIK IKAN SEPAT RAWA (Trichogaster trichopterus) ASIN DURI LUNAK DENGAN KOMBINASI METODE PENGGARAMAN-PRESS COOKE DAN PEN...
Majalah Ilmiah Sriwijaya 16 (8), 522-531
R Rinto, P Parwiyanti
Citation : 0
Year : 2009
Peningkatan Nilai Tambah Jagung dari Lahan Suboptimal dengan Mengolah menjadi Nasi Jagung Instan dengan Aplikasi Rehidrasi dan Penambahan Air pada Te...
Jurnal Lahan Suboptimal 4 (1), 57-65
S Sugito, MI Syafutri, F Syaiful, RW Hutabarat
Citation : 0
Year : 2016
PENGARUH KONSENTRASI PENAMBAHAN TEPUNG TEMPE TERHADAP KARAKTERISTIK TORTILLA LABU KUNING (The Effect of Tempe Flour Addition Conce...
Jurnal Teknologi & Industri Hasil Pertanian 19 (3)
MI Syafutri, E Lidiasari
Citation : 0
Year : 2014