GS Documents

Source by Sinta Kemenristek

Total : 731

Osmotic dehydration of pineapple
Drying technology 19 (2), 415-425, 2001
D Saputra
Citation : 107
Year : 2001
Pengembangan lembar kerja peserta didik (lkpd) interaktif untuk pembelajaran konsep mol di kelas X SMA
Jurnal Penelitian Pendidikan Kimia: Kajian Hasil Penelitian Pendidikan Kimia …, 2016
EP Herawati, F Gulo, H Hartono
Citation : 100
Year : 2016
Effect of distance metrics in determining k-value in k-means clustering using elbow and silhouette method
Sriwijaya international conference on information technology and its …, 2020
DM Saputra, D Saputra, LD Oswari
Citation : 91
Year : 2020
A review of puffing processes for expansion of biological products
Journal of food engineering 10 (3), 183-197, 1989
FA Payne, JL Taraba, D Saputra
Citation : 88
Year : 1989
Kajian teknologi edible coating dari pati dan aplikasinya untuk pengemas primer lempok durian
Jurnal Teknologi dan Industri Pangan 15 (3), 239-252, 2004
B Santoso, D Saputra, R Pambayun
Citation : 79
Year : 2004
Pengembangan multimedia interaktif untuk pembelajaran bentuk molekul di SMA
Jurnal Penelitian Pendidikan Kimia: Kajian Hasil Penelitian Pendidikan Kimia …, 2014
KM Puji, F Gulo, AR Ibrahim
Citation : 76
Year : 2014
Kajian teknis produktivitas alat gali-muat (excavator) dan alat angkut (dump truck) pada pengupasan tanah penutup bulan September 2013 di pit 3 Banko Barat PT. Bukit Asam …
Jurnal Ilmu Teknik 2 (3), 2014
RR Ilahi, E Ibrahim, FR Swardi
Citation : 74
Year : 2014
Li–Cu Exchange in Intercalated Cu3N—With a Remark on Cu4N
Angewandte Chemie International Edition 43 (15), 2032-2034, 2004
F Gulo, A Simon, J Köhler, RK Kremer
Citation : 60
Year : 2004
Soil carbon stocks in Indonesian (agro) forest transitions: Compaction conceals lower carbon concentrations in standard accounting
Agriculture, ecosystems & environment 294, 106879, 2020
K Hairiah, M van Noordwijk, RR Sari, DD Saputra, D Suprayogo, ...
Citation : 60
Year : 2020
Sifat fisik dan kimia buah mangga (Mangifera indica L.) selama penyimpanan dengan berbagai metode pengemasan
Jurnal Teknologi dan Industri Pangan 17 (1), 1-11, 2006
MI Syafutri, F Pratama, D Saputra
Citation : 54
Year : 2006